გასპაჩო - ცივი სუპი!

GASPACHO - გასპაჩო!!!


4 ულუფა მასალა:
7-8 მწიფე პომიდორი (1,2 კგ)
1-2 მწვანე ბულგარული წიწაკა
1-2 საშუალო ზომის კიტრი
1 - ხახვი
1 კბ. ნიორი
100 გრ პური (1-2 ნაჭერი)
ზეითუნის ზეთი
                                                      ძმარი
                                                      მარილი და საჭიროებისას ოდნავ ცივი წყალი
                                                        
მომზადების წესი:
პომიდორს შემოაცალეთ კანი, დაჭერით და მოათავსეთ ბლენდერში. დაამატეთ ოთხად დაჭრილი ხახვი, მწვანე ბულგარული წიწაკა, კიტრი, ნიორი, პური, ზეითუნის ზეთი (თვალის ზომით, დაახლოებით 5 სუფრის კოვზი), ძმარი (დაახლოებით 2-3 სუფრის კოვზი) და მარილი.
ყველაფერი კარგად დააბლენდერეთ და სუპი მზად არის!
სუპი მიირთვით ცივად.

წვრილად დაჭერით 1 კიტრი, მწვანე ბულგარული წიწაკა, ნახევარი შეკვრა მწვანე ხახვი და მოაყარეთ ღრმა თეფშებზე განაწილებულ სუპს. გასპაჩოს მოუხდება კრუტონი (წვრილად დაჭრილი პურის ორცხობილა).

გემრიელად მიირთვით!