მასალა:
**80 გ. ხახვი
**80 გ. ბულგარული წიწაკა
**10 გ. ზეთი
**10 გ. ლიმონის წვენი
**10 გ. კეტჩუპი
**50 გ. თეთრი პური
**20 გ. ყველი
**შაქარი
**მარილი
**დაფქული წითელი წიწაკა.
მომზადების წესი:
ხახვი და ბულგრული წიწაკა დავჭრათ რგოლებად და მოვშუშოთ ძეთში შერბილებამდე. ლიმონის წვენით, კეტჩუპით, შაქრით, მარილით, პილპილით მოვამზადოთ მარინადი, ჩავაწყოთ მასში მოშუშული ბოსტნეული და გავაჩეროთ 10-12 საათი. პურის ნაჭრები შევწვათ, დავაწყოთ ზემოდან მარინადში ჩადებული ხახვი და წიწაკა, ხოლო ზემოდან დავადოთ ხმელი ყველის ნაჭერი. სენდვიჩი შევდოთ გახურებულ ღუმელში და გავაჩეროთ მანამ, სანამ ყველი არ დაიწყებს დნობას.
წყარო:
**80 გ. ხახვი
**80 გ. ბულგარული წიწაკა
**10 გ. ზეთი
**10 გ. ლიმონის წვენი
**10 გ. კეტჩუპი
**50 გ. თეთრი პური
**20 გ. ყველი
**შაქარი
**მარილი
**დაფქული წითელი წიწაკა.
მომზადების წესი:
ხახვი და ბულგრული წიწაკა დავჭრათ რგოლებად და მოვშუშოთ ძეთში შერბილებამდე. ლიმონის წვენით, კეტჩუპით, შაქრით, მარილით, პილპილით მოვამზადოთ მარინადი, ჩავაწყოთ მასში მოშუშული ბოსტნეული და გავაჩეროთ 10-12 საათი. პურის ნაჭრები შევწვათ, დავაწყოთ ზემოდან მარინადში ჩადებული ხახვი და წიწაკა, ხოლო ზემოდან დავადოთ ხმელი ყველის ნაჭერი. სენდვიჩი შევდოთ გახურებულ ღუმელში და გავაჩეროთ მანამ, სანამ ყველი არ დაიწყებს დნობას.
წყარო: