ცივი “კონსომე” მადრიდულად


მასალა:
  • 100 გ. პამიდორი
  • 30 გ. ბულგარული წიწკა
  • 60 გ. ფარში (ძროხის)
  • ½ კვერცხის ცილა
  • 30 გ.წიწილას ხორცი
  • 500 გ. ძროხს ხორცის ბულიონი
  • მარილი



მომზადების წესი:

დავრათ პამიდორი და ბულგარული წიწაკა დიდ ნაჭრებად. შევურიოთ ხორცის ფარში და კვერცხის ცილა. ამ მასას დავასხათ ცივი ბულიონი, დავუმატოთ შემწვარი წიწილას ხორცი, წამოვადუღოთ და ვხარშოთ დაბალ ცეცხლზე 30 წუთის განმავლობაში. შემდეგ გადავწუროთ და მაგიდასთან მივიტანოთ ჯამებით  პამინდვრის ნაჭრებთან ერთად.